alarmautomatika

Аларм Аутоматика ЕООД

Славен Црънкович – Управител

Разширяването ни към нови пазари винаги е съпроводено от търсенето на добри експерти, които да съдействат за коректно изпълнение и отчитане на нашата стопанска дейност. В България тези експерти са екипът на „Парол-М“ ЕООД.

drilkon

Дрилкон Иберия АД Португалия

Адриано Барош – Директор

Приятно е да знаеш, че бизнесът ти разчита на професионалисти за законосъобразна отчетност и изряден документооборот. Спазването на всяко динамично законодателство, каквито са тези на България и ЕС, е предизвикателство за всеки търговец. Затова изцяло се доверяваме на „Парол-М“.

ntertamentservices

Интертейнмънт Сървисис АД

Николай Горчилов – Изпълнителен дирeктор

Виктор Францес – Изпълнителен дирeктор

 

Дългогодишният професионален опит на счетоводна къща „Парол-М“ и доверието ни към тях ни дават сигурност, че бизнесът ни е в добри ръце.

maindtake

МайндТейк Рисърч ЕООД

Клаус Оберекер – Управител

„Парол-М“ ЕООД ни предоставя комплексно счетоводно обслужване и набор от допълнителни услуги, и можем да кажем, че се справят отлично във всичко, което им възлагаме.“

hypnotic-logo-parole-m

Трио ХИПНОТИК

Мария Новева – Мениджър и член на трио Хипнотик

За цялостната си финансова и счетоводна дейност от дълги години се доверяваме на експертите на „Парол-М“. Те намират решение на всеки проблем в нашата специфична сфера и ни дават сигурност, че всичко е наред не само от счетоводна гледна точка, но и от правна. Това ни дава възможността спокойно да се концентрираме върху нашата основна дейност – музиката.

V Nikolov

Владимир Николов – известен български волейболист

„Парол-М“ ми помага да оптимизирам данъците, да се чувствам спокоен и сигурен, че фирмата ми е в сигурни ръце.

logo-AQuagraphics

Милена Милева - "Aquastudio"

Ние сме клиенти на “Парол – М” от много години. Те отговарят изцяло за нашето счетоводство и деловодство. Дават ни съвети и се грижат за нас. Това ни дава възможност да се посветим на дизайна, без да се притесняваме за срокове и дати, както и новости и промени в законите.

Изцяло сме се доверили на “Парол – М”.

benatov-logo

Патентно бюро “Д-р Емил Бенатов и партньори“

Самуил Бенатов – управляващ партньор

Повече от две десетилетия разчитаме на висококвалифицирания, любезен и отзивчив екип на „Парол-М“ ЕООД за осчетоводяване на нашата дейност. От „Парол-М“ ЕООД винаги сме получавали бърза, адекватна и професионална помощ по всички счетоводни въпроси, както и актуална и точна информация за промените и новостите в българското и европейското данъчно законодателство.

Изцяло сме се доверили на “Парол – М”.